Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Σεμινάριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας

Επιμορφωτικό σεμινάριο στο ξενοδοχείο “Mediteranee”, με θέμα την καλλιτεχνική φωτογραφία θα πραγματοποιηθεί αυτή τη Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή υπό την αιγίδα της Ν.Ε.Λ.Ε.  Αχαΐας. Στο σεμινάριο θα διδάξει ο Χρήστος Κοψαχείλης. Αιτήσεις συμμετοχής θα διατίθενται στα γραφεία της Ν.Ε.Λ.Ε. (Αυτοκράτορος Θεοδοσίου 16, Αγ. Ιωάννη Πράτσικα) 09:00-13:00 μέχρι και σήμερα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση nelekek-ax@otenet.gr


Ο Χρήστος Κοψαχείλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων (1978-1982) και Παιδαγωγικά (1995-1996).

Παρακολούθησε μαθήματα Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας από τον Πλάτωνα Ριβέλη και Ιστορίας της Τέχνης από τον Ανδρέα Ιωαννίδη και τη Μαρία Ξεναρίου.
Δίδαξε τεχνική και αισθητική της φωτογραφίας σε τμήματα της Λαϊκής Επιμόρφωσης, στον Φωτογραφικό Κύκλο, στην Σχολή Φωτογραφίας E.S.P. και σε ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ.
Έχει δώσει διαλέξεις στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Πατρών, και παρέδωσε σεμινάρια φωτογραφίας σε πολλά μέρη της Ελλάδος, καλεσμένος από τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους.
Συνεργάζεται με το Υπουργείο Πολιτισμού στα πλαίσια του προγράμματος «Μελίνα – Εκπαίδευση και Πολιτισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου