Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΝΘΑΡΟΣ


Η εταιρεία θεάτρου ΚΑΝΘΑΡΟΣ, μέσα στο πλαίσιο των στόχων συνεχούς εκπαίδευσης, φιλοξενεί στο θέατρο act (σκάλες Γεροκωστοπούλου 65β) το πρόγραμμα, «Υποστήριξη Θεάτρου για Παιδιά – Θεατρική Έρευνα-Επιλεκτική Βιβλιοθήκη» που δημιουργήθηκε και οργανώθηκε από τη θεατρολόγο Ρούσα Μπαλασοπούλου.



Η Ρούσα Μπαλασοπούλου έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε δημόσια δημοτικά σχολεία (ολοήμερα), ως εμψυχώτρια στο Θεατρικό τμήμα για παιδιά στη Δ.Ε.Π.Α.Ρ. , αρθρογράφος σε πολιτιστικές στήλες, και έχει συνεργαστεί με θέατρα σε Αθήνα και Πάτρα ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, καθηγήτρια Ιστορίας Θεάτρου και βοηθός σκηνοθέτη. Επίσης ασχολήθηκε επαγγελματικά με επιστημονικές και θεατρικές μεταφράσεις από το 1998.

Η υπεύθυνη υποδέχεται στο θέατρο act, εκπαιδευτικούς, καθηγητές θεατρολογίας και υπεύθυνους σχολικών θεατρικών παραστάσεων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και τους διευκολύνει στα εξής αντικείμενα:

1.
Εύρεση θεατρικών έργων για παραστάσεις (YΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ)

2.
Υποστήριξη παρουσίασης σκηνικού δρώμενου- παράστασης
(ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ, ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑΣ).


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του προγράμματος στο τηλέφωνο 6972 532226 και στο email mrousa@hotmail.com.

http://th-erevna.blogspot.com/

Επίσης, μπορούν να τηλεφωνήσουν ή να περάσουν από το θέατρο act (Αγ. Γεωργίου 72 & Γεροκωστοπούλου, τηλ. 2610 272037) κάθε Τετάρτη και Πέμπτη μεταξύ των ωρών 17:00 και 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου