Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Πάμε για μπάνιο

Λοιπόν, μπορεί σήμερα να είναι η τελευταία μέρα του καλοκαιριού, δεν είναι όμως και τα τελευταία μας μπάνια αφού αυτά του Σεπτέμβρη είναι τα καλύτερα.

Και τώρα κρατηθείτε. Μετά από αυτή την εισαγωγή θα σας πω κάτι πολύ καλό:

Η Κυλλήνη έχει δίπλα στο λιμάνι της μια πολύ ωραία παραλία με ξανθή άμμο και θάλασσα αρκετά ξέβαθη και πάντα ήσυχη. Ο δήμος Κυλλήνης σε αυτή την παραλία έχει φυτέψει πάρα πολλές ομπρέλες (και μάλιστα ξύλινες με χόρτο) και έχει μοιράσει από κάτω τους από δύο ωραιότατες ξαπλώστρες. Έχει τοποθετήσει καμπίνες για άλλαγμα ρούχων και φυσικά ντουζιέρες. Και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ!!!

Στην ίδια παραλία υπάρχει και ένα πάρα πολύ ωραίο μπιτς μπαρ με ευχάριστη μουσική και πληρώνεις μόνο ό,τι πάρεις (ξαπλώστρες, ομπρέλες, καρέκλες, τραπέζια δωρεάν). Τριγύρω υπάρχουν και τεβερνάκια με πολύ καλό φαγητό.

Η παραλία επίσης διαθέτει ναυαγοσώστη και γήπεδο μπιτς βόλεϊ ελεύθερο για όποιον θέλει να αθληθεί και γενικά μπορεί ο καθένας να την ευχαριστηθεί χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει ούτε ένα ευρώ!


Μια ακόμη πολύ ωραία και μάλιστα κοσμοπολίτικη παραλία είναι οι Θίνες, η παραλία του Βαρθολομιού (πηγαίνεις περνώντας από τη Γαστούνη). Βρίσκεται δίπλα σε ένα τεράστιο πευκόδασος, που ακόμα δεν το έχουν κάψει, διαθέτει μεγάλο πάρκινγκ, ναυαγοσώστη, ελεύθερο γήπεδο ποδοσφαίρου και παιδική χαρά. Εδώ υπάρχουν δύο πολύ μεγάλα μπιτς μπαρ με ωραία μουσική που λειτουργούν μέχρι αργά τη νύχτα και φυσικά ξαπλώστρες, ομπρέλες είναι δωρεάν. Τέλεια!

Δ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου