Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκίνησε ο Διαγωνισμός Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών !!!!

Για 8η συνεχή χρονιά διεξάγεται ο Διαγωνισμός Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών!
Λάβε και εσύ συμμετοχή και κέρδισε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και την ευκαιρία να ταξιδέψεις στο Παγκόσμιο Φόρουμ Συνεργάτες στην Μάθηση τον επόμενο Νοέμβριο (η χώρα είναι προς ανακοίνωση). 

Πως συμμετέχω;
Φέτος ή συμμετοχή γίνεται μέσα από το Δίκτυο Συνεργάτες στην Μάθηση για να δοθεί σε όλους η ευκαιρία να παρουσιάσουν την δραστηριότητα τους στην εκπαιδευτική κοινότητα.
1. Στείλε email στην διεύθυνση Mathisi@microsoft.com για οποιαδήποτε ενημέρωση πάνω στον διαγωνισμό
2. Κάνε την εγγραφή σου στο www.pil-network.com (δες παρακάτω τον λεπτομερή οδηγό χρήσης)
3. Συμπλήρωσε την παρουσίαση συμμετοχής που μπορείς να κατεβάσεις από εδώ)
4. Ανάρτησε την συμμετοχή σου στο www.pil-network.com στην επιλογή εκπαιδευτικό υλικό προσθήκη εκπαιδευτικής δραστηριότητας επιλέγοντας με τικ την χώρα σου.

 
Λεπτομέρειες συμμετοχής 
Βήμα Πρώτο
Εάν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για τον διαγωνισμό και να βρεις ιδέες και υποστηρικτικό υλικό τότε κάνε εγγραφή στέλνοντας το ονοματεπώνυμο σου στο email Mathisi@microsoft.com . Θα σου αποσταλούν νέα για τον διαγωνισμό, πόροι, εργαλεία και ιδέες από σχέδια μαθημάτων, καθώς και νέα της Microsoft για την εκπαίδευση
Βήμα Δεύτερο

Κάνε στην εγγραφή σου στην ιστοσελίδα www.pil-network.com (δες παρακάτω τον λεπτομερή οδηγό χρήσης)
Βήμα Τρίτο
Εάν έχεις δημιουργήσει εκπαιδευτικές δραστηριότητες χρησιμοποιώντας προγράμματα λογισμικού όπως τα Word, Excel, PowerPoint, Movie Maker, Producer και άλλα εργαλεία της Microsoft συμπλήρωσε την παρουσίαση συμμετοχής που μπορείς να κατεβάσεις από εδώ )

Βήμα Τέταρτο
Ανάρτησε την παρουσίαση σου με βάση την παρακάτω διαδικασία:

  • Μπες στην ιστοσελίδα www.pil-network.com με τα στοιχεία σου
  • Από την επιλογή Εκπαιδευτικό Υλικό - επίλεξε την ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
  • Συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα ΚΑΙ κάνε τικ στην επιλογή «Με έχουν προσκαλέσει να παρουσιάσω αυτή τη δραστηριότητα μάθησης σε ένα Περιφερειακό φόρουμ το 2012 Επιλογή ΕΛΛΑΔΑ (δες παρακάτω τον λεπτομερή οδηγό χρήσης)
  • Ανάρτησε την παρουσίαση συμμετοχής που έχεις συμπληρώσει
  • Πάτησε ΥΠΟΒΟΛΗ!
  • Σε 24 ώρες θα αναρτηθεί η παρουσίαση σου και θα σου στείλουμε επιβεβαίωση
  • Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το διαγωνισμό είναι η Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013.
  • Οι διακριθέντες θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση Φόρουμ Συνεργάτες στην Μάθηση τον Μάρτιο του 2013 (όσοι κάνουν εγγραφή και υποβάλουν δραστηριότητα θα προσκαλεστούν στην εκδήλωση )

Στείλε σε όλους σου τους φίλους την συμμετοχή σου για να πατήσουν Like!!! Μπορεί έτσι να γίνει η δική σου η αγαπημένη δραστηριότητα της εκπαιδευτικής κοινότητας και να κερδίσεις επιπλέον ένα κινητό SmartPhone τελευταίας τεχνολογίας !!! 

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής;
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που διδάσκουν σε σχολείο (δημόσιο, ιδιωτικό, τεχνικό κλπ) και έχουν πραγματοποιήσει την δραστηριότητα τους μέσα στην τάξη - όχι απαραίτητα κατά το έτος διεξαγωγής του διαγωνισμού. 


Μπορούν να στείλουν δραστηριότητα ομάδες εκπαιδευτικών;
Ναι, μπορούν να στείλουν δραστηριότητα ομάδες εκπαιδευτικών – στην ομάδα θα αναγνωριστούν έως μέγιστο 3 εκπαιδευτικοί ανά ομάδα ως εκπρόσωποι της δραστηριότητας. 


Ποια είναι τα κριτήρια αξιολόγησης;
Οι παρουσιάσεις αξιολογούνται με βάση τα παρακάτω κριτήρια :

  • Πρωτοποριακή χρήση τεχνολογίας
  • Εμπλοκή μαθητών
  • Διαθεματικότητα
  • Θετικός αντίκτυπος στη μαθησιακή διαδικασία
Τι κερδίζουν οι διακριθέντες του διαγωνισμού;
Στον διαγωνισμό θα διακριθούν οι 5 καλύτερες δραστηριότητες που θα λάβουν πρόσκληση για να παρουσιάσουν το έργο τους στο Φόρουμ Συνεργάτες στην Μάθηση στην επιτροπή αξιολόγησης. Εκεί θα διακριθούν οι 3 πληρέστερες εκπαιδευτικές δραστηριότητες στις οποίες θα δοθούν βραβεία τεχνολογίας ( λάπτοπ, τάμπλετ με όλα τα τελευταία λογισμικά για κάθε εκπαιδευτικό ) καθώς και αναμνηστικά δώρα για τους μαθητές τους.
Οι νικητές που θα λάβουν το πρώτο βραβείο θα έχουν επιπλέον την δυνατότητα να ταξιδέψουν στο Παγκόσμιο Φόρουμ Συνεργάτες στην Μάθηση τον επόμενο Νοέμβριο ( η τοποθεσία θα ανακοινωθεί σύντομα) για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας και να συναντήσουν άλλους εκπαιδευτικούς παγκοσμίως.

Η δραστηριότητα σου είναι πραγματικά δημοφιλής: απόδειξε το!
Στο www.pil-network.com οι εκπαιδευτικοί έχουν την δυνατότητα να κάνουν like στην δραστηριότητα που τους αρέσει.
Η εκπαιδευτική δραστηριότητα που συμμετέχει στον διαγωνισμό και θα έχει τα περισσότερα likes μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013 θα κερδίσει αυτόματα το βραβείο Educators Choice και οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο Φόρουμ Συνεργάτες στην Μάθηση τον Μάρτιο και να κερδίσουν Κινητά SmartPhones τελευταίας τεχνολογίας.

Στείλτε λοιπόν την δραστηριότητα σας και πείτε στους φίλους σας να κάνουν Like! Μπορεί να είστε εσείς οι αγαπημένοι των εκπαιδευτικών!
 
Πότε Τελειώνει ο Διαγωνισμός;
Ο διαγωνισμός τελειώνει την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013. 


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου