Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

«Πρόσκληση συμμετοχής σε βιωματικά σεμινάρια με θέμα: Προτάσεις εναλλακτικής επεξεργασίας βιβλίου» και «Αρχές δημιουργικής γραφής»


Το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων Α/θμιας Εκπ/σης  διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια με θέμα: «Προτάσεις εναλλακτικής επεξεργασίας βιβλίου» και «Αρχές δημιουργικής γραφής».

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 11/12/12, 5.30-7.30 μ.μ. και το Σάββατο 15/12/12, 4.30-7.00 μ.μ., αντίστοιχα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, Αμερικής 8.

Το μεν πρώτο θα πραγματοποιηθεί από την κ. Αναστασία Ευσταθίου, εκπαιδευτικό και βραβευμένη συγγραφέα παιδικών βιβλίων και το δεύτερο από τους κ.κ. Αβούρη Δημήτρη και Καραχάλιου Ρούλα, συγγραφέα, αφηγητή και εκπαιδευτικού αντίστοιχα, εξειδικευμένων στην άσκηση παιδιών στη συγγραφή παραμυθιών και άλλων έντεχνων κειμένων. 

Στόχο τους αποτελεί η ενημέρωση και άσκηση των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης γενικά αλλά και ειδικότερα όσων υλοποιούν πολιτιστικά προγράμματα «Φιλαναγνωσίας» αναφορικά με εναλλακτικές προσεγγίσεις επεξεργασίας ενός βιβλίου και τεχνικές δημιουργικής γραφής.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα με το ονοματεπώνυμό τους και το σεμινάριο ή τα σεμινάρια, στα οποίο θέλουν να συμμετάσχουν, στην ηλεκτρονική δ/νση του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων politismos@dipe.ach.sch.gr, με θέμα «Συμμετοχή σε σεμινάριο», έως και τη Δευτέρα, 10/12/12.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. 

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου