Κυριακή 26 Μαΐου 2013

«Η Διοίκηση της Εκπαίδευσης στην Ελλάδα: Τάσεις και Προοπτικές»



Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» το Σάββατο 25/05/2013, από την Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε., η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα:

«Η Διοίκηση της Εκπαίδευσης στην Ελλάδα: Τάσεις και Προοπτικές»
Ομιλητές ήταν:
·         Μπουραντάς Δημήτριος, Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, με θέμα: «Ηγεσία και ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού προσωπικού».
·         Κριεμάδης Αθανάσιος, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με θέμα: «Αποτελεσματικότητα και ποιότητα στη Σχολική Μονάδα».
·         Κουτούζης Μανώλης, Επίκουρος Καθηγητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με θέμα: «Εκπαιδευτική Ηγεσία για κοινωνική δικαιοσύνη».

Την ημερίδα τίμησαν,  με την παρουσία τους ο Διευθυντής Σπουδών Π.Ε. του Υπουργείου Παιδείας κ. Κώστας Παπαχρήστος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Εκπαίδευσης και Διευθυντής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Π.Ε.  Β΄ Αθήνας  κ. Πάρις Βεντήρης, η Σχολική Σύμβουλος της 3ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κ. Κυριακή Ατταλιώτου και ο Σχολικός Σύμβουλος της  31ης Περιφέρειας Δ.Ε. Αττικής κ. Αναστάσιος Ασβεστάς.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη και οι εισηγήσεις μαζί με τη συζήτηση που διεξήχθη κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον του ακροατηρίου έως το τέλος. Απ’ όλους τονίστηκε η ανάγκη να επαναληφθούν παρόμοιες επιμορφωτικές ημερίδες
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος         Γεώργιος Ανδριάς                                                                    
Ο Γεν. Γραμματέας     Νικόλαος  Μακεδών

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου