Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Δημιουργήστε δωρεάν παζλ στο Jigsaw Planet


Βέβαια η δημιουργία των παζλ στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι τόσο εύκολη που μάλλον οι μαθητές θα πρέπει να τα δημιουργήσουν. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη για τα παιδιά, που μπορούν να φτιάξουν επί τόπου τα παζλ τους και να τα ανταλλάξουν ανταλλάσσοντας λινκς.

Τώρα αν θέλετε εσείς να δημιουργήσετε μια σειρά από παζλ για τους μαθητές σας ανοίγετε ένα δωρεάν λογαριασμό και δουλεύετε ως εξής: ανεβάζετε μια οποιαδήποτε φωτογραφία, ας πούμε μια ζωγραφιά μαθητή σας, επιλέγετε αριθμό και είδος κομματιών, αν θέλετε να περιστρέφονται (δεν το προτείνω γιατί γίνεται δυσκολότερο) και πατάτε create.

To Jigsaw Planet δημιουργεί αυτομάτως το παζλ σας σε ένα καινούριο παράθυρο. Από εδώ έχετε τις εξής επιλογές:



  • Να το παίξετε αμέσως.
  • Πατώντας
    να δείτε την εικόνα φτιαγμένη για να βοηθηθείτε.

  •  Πατώντας
    να επιλέξετε scatter και να ανακατέψετε τα κομμάτια ή να επιλέξετε μπαγκράουντ και να διαλέξετε διαφορετικό χρώμα φόντου.
  • Επιλέγοντας από
    το play as μπορείτε να παίξετε το παζλ με περισσότερα ή λιγότερα κομμάτια και επιλέγοντας το share μπορείτε να πάρετε τον κώδικα του παζλ σας και να το ενσωματώσετε στο μπλογκ ή στην ιστοσελίδα σας όπως έκανα εγώ, ή να πάρετε το λινκ και να το δώσετε στους μαθητές σας για να το φτιάξουν ή να το κοινοποιήσετε σε φέισμπουκ - τουίτερ - γκουγκλ+ - μέιλ.
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

2 σχόλια:

  1. Δήμητρα, ακούραστη πάντα, προτείνει δραστηριότητες που καλλιεργούν σημαντικές δεξιότητες στα παιδιά. Να είσαι πάντα κλάδοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Καλοκαίρι βλέπετε, έχουμε χρόνο να τριγυρνάμε εδώ κι εκεί και να βρίσκουμε ενδιαφέροντα πράγματα για όλους.

      Διαγραφή