Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Κατευθείαν από την τράπεζα θεμάτων για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Ένας Σχολικός Σύμβουλος επισκέπτεται το σχολείο του Τοτού και έχοντας αντλήσει ερώτημα κατευθείαν από την τράπεζα θεμάτων για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και φυσικά θέλοντας να δει το επίπεδο της τάξης τον ρωτά:
- «Για πες μου Τοτέ ποιος έκλεψε τα μήλα των Εσπερίδων;»

Τρομοκρατημένος ο Τοτός απαντάει:
- «Δεν ήμουν εγώ κύριε… αλλαααά είδα τη Αννούλα να τρώει ένα μήλο το πρωί, μάλλον αυτή τα έκλεψε..».

Ρωτάει ένα ένα όλα τα παιδιά στην τάξη και όλοι λέγαν πως «Τα μήλα των Εσπερίδων τα έκλεψε η Αννούλα
».

Ο Σχολικός Σύμβουλος πλησιάζει τον δάσκαλο να ζητήσει τον λόγο για το χαμηλό επίπεδο της τάξης, οπότε ο δάσκαλος του λέει:
- «Κύριε Σύμβουλε σας διαβεβαιώ προσωπικά ότι η Αννούλα είναι πολύ καλό παιδί και από καλή οικογένεια. Και να έκλεψε κανένα μηλαράκι δεν πειράζει.. τι να κάνουμε, να την κρεμάσουμε;»

Η Αννούλα βάζει τα κλάματα και παίρνει τηλέφωνο τους γονείς της… Έρχονται εκείνοι τρομοκρατημένοι και διαβεβαιώνουν τον Σχολικό Σύμβουλο, πως το μήλο που κρατούσε σήμερα στο σχολείο η Αννούλα, το είχαν αγοράσει οι ίδιοι και δεν το έκλεψε η Αννούλα από τις Εσπερίδες.

Σκασμένος ο Σχολικός Σύμβουλος φεύγει από το σχολείο συντάσσει την έκθεσή του και συγχρόνως κάνει αναφορά στο υπουργείο αναφέροντας τα καθέκαστα.

Μετά από 2-3 μέρες έρχεται η απάντηση του υπουργείου:
«ΚΥΡΙΕ ΣΧΟΛΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΗΛΩΝ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου