Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Η παγκόσμια «Γιορτή των Πολιτισμών»



Το Byron College παρουσιάζει το Σάββατο τη «Γιορτή των Πολιτισμών» συμμετέχοντας σε αυτήν μαθητές από 40 χώρες του κόσμου. Σας θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο σχολείο είναι ένα ξένο σχολείο που λειτουργεί στην Ελλάδα με άδεια του Υπουργείου Παιδείας, στο οποίο φοιτούν παιδιά από ηλικίες 3 έως και 18 και ακολουθεί το Βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα.


Η παγκόσμια «Γιορτή των Πολιτισμών» γίνεται για ακόμα μια χρονιά στο Διεθνές Σχολείο Byron College, που λειτουργεί στην καρδιά της Αθήνας, με ένα μακρύ ιστορικό ακαδημαϊκής αριστείας από το 1986, με μαθητές ηλικίας (3 -18 ετών) από τουλάχιστον 40 διαφορετικές χώρες.

Η γιορτή που διοργανώνεται από το σχολείο και υποστηρίζεται με τη συμμετοχή των πρεσβειών της Αθήνας. αλλά και των μαθητών και φίλων του σχολείου είναι ένας ύμνος στη φιλία, τον αλληλοσεβασμό, την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τη θρησκεία, την κουλτούρα ή τη γλώσσα.


Το κάλεσμα είναι ανοιχτό σε όλους, σε ένα χώρο πλημμυρισμένο με χρώματα, μουσικές, χορούς, παραδοσιακά κοστούμια και γεύσεις από περισσότερες από 30 χώρες.

Η εθελοντική συμμετοχή των performers, η καθιερωμένη «Παρέλαση των Εθνών» με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά και όλη η ιδέα και το πνεύμα της γιορτής, απόλυτα εναρμονισμένα με το όραμα και τις αξίες του Byron College, υπογραμμίζουν μόνο ένα πράγμα: ότι για τους αυριανούς πολίτες του κόσμου και για ένα καλύτερο μέλλον για όλους, αξίζει να ξεχωρίζουμε και να τιμούμε όλα όσα μας ενώνουν. Γι´αυτό τo «Let’s Celebrate Culture» είναι η γιορτή που έγινε θεσμός και κλείνει φέτος 10 χρόνια.
 



Πού: Εγκαταστάσεις του Byron College στο Γέρακα Αττικής
Πότε: Το Σάββατο 31 Μαΐου στις 7:00μμ.
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ, Δωρεάν για τα παιδιά μέχρι 10 ετών
Έναρξη: 7:00 μμ
Είσοδος: 7 ευρώ, δωρεάν για τα παιδιά μέχρι 10 ετών

Πηγή
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου