Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

O πρώτος μετανάστης δήμαρχος στην Ελλάδα

Πρόκειται για το γιατρό Ναμπίλ- Ιωσήφ Μοράντ, μετανάστη από τη Συρία. Εξελέγη χτες βράδυ στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης στο Νομό Ηλείας. Ο συμπαθής γιατρός κατοικεί τα τελευταία 25 χρόνια στα Λεχαινά και χαίρει της εκτίμησης των συμπολιτών του. 




Τι τελευταίες τρεις θητείες διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος. Εφέτος κατέβηκε ως ανέξαρτητος και στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση συγκένρωσε 26,5%, ενώ σύμφωνα με τα αποτελέσματα μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας το ποσοστό του άγγιζε το 52,23% έναντι 46,48% που συγκέντρωνε ο ανθυποψήφιός του, Ανδρέας Κορομηλάς....

Ο νέος δήμαρχος μεταξύ άλλων δήλωσε "Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία" και πρόσθεσε ότι παρά το γεγονός ότι θα αναλάβουν καθήκοντα την 1η Σεπτέμβρη, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οδοιπορικό σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του δήμου, παντού, προκειμένου να καταγράψουν τα προβλήματα. 
Μια και η Ανδραβίδα είναι το χωριό μου, εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Μοράντ με την ελπίδα να περάσει την αισιοδοξία του και στους συμπολίτες του και να τους φανεί χρήσιμος τόσο ως δήμαρχος όσο είναι και ως γιατρός.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου