Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Το χειρουργείο του Τζορτζ

Ο Τζορτζ είχε όγκο στο κεφάλι και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Lort Smith της Μελβούρνης. Χειρουργήθηκε με μεγάλη  επιτυχία από τον Δρ Tristan Rich και σύντομα θα επιστρέψει στη γυάλα του! 


Ο δεκάρχονος Τζορτζ, ένα όμορφο χρυσόψαρο, είχε όγκο στο κεφάλι, δυσκολευόταν να αναπνεύσει και να κολυμπήσει και εκτός αυτών είχε πέσει και θύμα εκφοβισμού των συγκατοίκων του στη γυάλα. Οι ιδιοκτήτες του μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισαν να τον φέρουν στο Νοσοκομείο Ζώων Lort Smith για ένα check up. Στο νοσοκομείο αντιμετώπισαν το δίλημμα, ευθανασία ή χειρουργείο και προκειμένου να χάσουν τον αγαπημένο τους Τζορτζ, διάλεξαν το δεύτερο. 

Η χειρουργική επέμβαση, που κόστισε περίπου 200 δολάρια, ήταν μια πολύ περίπλοκη διαδικασία.



Κατά τη διάρκειά της υπήρχαν τρεις κουβάδες, ένας γεμάτος με νερό και ισχυρό αναισθητικό, ένας με νερό, μια ήπια δόση αναισθητικού και οξυγόνου, και ένας τελευταίος με νερό και οξυγόνο. Το ψάρι ήταν ναρκωμένο, με το νερό να ρέει αργά πάνω από τα βράγχια του, «για να το κρατά κοιμισμένο και ζωντανό», δήλωσε ο Δρ Rich.

Ο όγκος που είχε εξαπλωθεί στο κρανίο του Τζροτζ, αφαιρέθηκε απλά και οι ιστοί κολλήθηκαν. Η  διαδικασία πήγε καλά, και ο Τζορτζ είναι σε ανάκαμψη.
Με τις υγείες του!

Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου