Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Σχολείο έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στους μαθητές του!!!!

100 μαθητές του σχολείου Coseley, κοντά στο Μπίρμινχαμ, στάλθηκαν στο σπίτι τους την πρώτη μέρα των μαθημάτων γιατί δε φορούσαν μαύρα δερμάτινα παπούτσια!!! Κίνηση τρέλας, απόγνωσης, ή αβάσταχτης ελαφρότητας;



Την προηγούμενη ημέρα το σχολείο είχε στείλει sms στους γονείς ενημερώνοντάς τους ότι απαγορεύεται από δω και πέρα οι μαθητές να φορούν αθλητικά, όπως όλοι οι έφηβοι άλλωστε, και ότι η καινούρια πολιτική ενδυμασίας του σχολείου περιλαμβάνει μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Παρόλα αυτά όμως για διάφορους λόγους που μπορεί να είναι και οικονομικοί αρκετοί μαθητές πήγαν την ημέρα έναρξης των μαθημάτων με μαύρα αθλητικά, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να τους διώξουν από το σχολείο με ένα σημείωμα που έλεγε ότι ήταν ακατάλληλα ενδεδυμένοι!

Έξαλλοι οι γονείς με την καινούρια τακτική του σχολείου σχετικά με την ενδυμασία των μαθητών, διαμαρτυρήθηκαν στην Επιθεώρηση και στα ΜΜΕ.

Και γιατί όλα αυτά;



Τον Ιούνιο που πέρασε το συγκεκριμένο σχολείο που φιλοξενεί 960 μαθητές ηλικίας 12-16 ετών αξιολογήθηκε με 'Requires Improvement' ότι δηλ. χρειάζεται βελτίωση. Ε, η διευθύντρια του σχολείου βρήκε αμέσως τη λύση στο πρόβλημα και πώς θα γίνει η βελτίωση: με τα μαύρα δερμάτινα παπούτσια!
Η ίδια δήλωσε: "Ελπίζω ότι η βελτίωση της εμφάνισης θα φέρει ένα αίσθημα υπερηφάνειας στους μαθητές και θα αντανακλά το πολύ υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο του σχολείου μας".


Ε, ρε, τι σου κάνουν οι πολλές αξιολογήσεις….

Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου