Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

1η πίστα ψηφοφορίας τέλος

Δείτε και την άλλη όψη τώρα. Ενώ έχουμε τρελαθεί να βλέπουμε στα ΜΜΕ τους πολιτικούς της Κυβέρνησης να μας λένε πόσο σημαντικό για την οικονομική και πολιτική σταθερότητα της χώρας είναι να ψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σε καμία περίπτωση δεν αντέχει η χώρα εκλογές, διάφορα στελέχη (αρχικά του ΠΑΣΟΚ) παραιτούνται από τις θέσεις τους για να βάλουν υποψηφιότητα ως βουλευτές στις εκλογές που... δε θέλουν;! 


Σύμφωνα με πληροφορίες την προηγούμενη εβδομάδα ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από όσα στελέχη του ΠΑΣΟK βρίσκονται σε κυβερνητικά πόστα και θέλει να τα αξιοποιήσει εκλογικά, να παραιτηθούν. Ανάλογη ιστορία αναμένεται και στην ΝΔ.

Ήδη την παραίτησή τους υπέβαλαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μιχάλης Κατρίνης, ενώ δεκτή έγινε από τον υπουργό Υγείας και η παραίτηση του προέδρου του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Παπαγιαννίδη. Αμφότεροι δήλωσαν ότι αιτία της παραίτησής τους είναι ότι θέλουν να πολιτευτούν.

Παραίτηση δήλωσε και ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Άγγελος Τσιγκρής, ο οποίος ανέφερε στη δήλωση παραίτησης του πως λόγος είναι η επικείμενη υποψηφιότητά του...

Μέχρι στιγμής επίσης, γνωστές έχουν γίνει και οι παραιτήσεις του γενικού γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος και του Άγγελου Τόλκα από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας.


Υπενθυμίζεται πως θα πρέπει όσοι ενδιαφερονται από τους αξιωματούχους της κυβέρνησης να συμμετάσχουν σε εκλογές θα πρέπει να έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους πριν την 17η Δεκεμβρίου. 

Πηγή: http://www.koutipandoras.gr/article/129289/kyma-paraitiseon-enopsei-eklogon
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου