Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Δεν τους απασχόλησαν, λέει ο Λοβέρδος, οι πολιτικές πεποιθήσεις των υπαλλήλων. Μάλιστα....

Αλλά μόλις το ξεστόμισε έγινε στην αίθουσα αλαλούμ! Δείτε το βίντεο...


Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρέθηκε ο απερχόμενος υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος όταν στο τέλος της ομιλίας του διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε, στη θητεία του, ελήφθησαν υπόψιν οι πολιτικές πεποιθήσεις των υπαλλήλων. Η κατάμεστη από εργαζόμενους, αίθουσα εκδηλώσεων του υπουργείου αντήχησε από αποδοκιμασίες και σχόλια που ανάγκασαν τον Ανδρέα Λοβέρδο να σπεύσει να δικαιολογηθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του 360pedia.gr, το υπουργείο Παιδείας ήταν, τους τελευταίους μήνες που καταρτιζόταν ο νέος Οργανισμός, καζάνι που βράζει. Οι υπάλληλοι μιλούν για αυθαιρεσία στις τοποθετήσεις προσώπων στις θέσεις ευθύνης.

Σχολιάζουν ότι παρακάμφθηκε η πρόβλεψη ότι προηγούνται όσοι έχουν προϋπηρεσία προϊσταμένου η αναπληρωτή και εκφράζουν αγανάκτηση για το φαινόμενο διορισμού όλων σχεδόν των συνδικαλιστών σε θέσεις ευθύνης με αποκορύφωμα την έκδοση φωτογραφικού ΦΕΚ για να αναλάβει διεύθυνση ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Κώστας Κοτζαμπασάκης χωρίς να είναι κάτοχος πανεπιστημιακού πτυχίου. Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές και ο Ανδρέας Λοβέρδος αναγκάστηκε να ανακαλέσει την απόφασή του.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: http://360pedia.gr/kokinoi-fakeloi/
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου