Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ένας 9χρονος με συγγενή δυσπλασία και απίστευτο ταλέντο!

Ο Adrian Martin Vega είναι μόλις 9 ετών αλλά έχει ένα μεγάλο πάθος για τη μουσική και διαθέτει μια καταπληκτική φωνή που όπως φαίνεται συναρπάζει όσους τον ακούνε. Όμως ο Adrian δεν είναι ακόμα ένα παιδί που απλά τραγουδά. Κάτι τον κάνει να ξεχωρίζει και αυτό είναι το γεγονός ότι έχει γεννηθεί με υδροκέφαλο και  συγγενή δυσπλασία στα χέρια, που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση περισσότερο από δεκαπέντε φορές, η πιο πρόσφατη στις 19 του περασμένου Νοέμβρη.


Ο Adrian έγινε πραγματικά διάσημος όταν ανέβηκε ένα βίντεό του στο YouTube στο οποίο προβάρει με την αδελφή του Σόνια, το τραγούδι του Rosario "Πόσο ωραίο" με σκοπό να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής ενός τηλεοπτικού προγράμματος.

Οι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν το πόσο αρέσει στον κόσμο το τραγούδι του Adrian. «Όταν ήμουν έξι μηνών έγκυος διαγνώστηκε υδροκέφαλο στο μωρό μου και οι γιατροί είπαν ότι θα γεννηθεί χωρίς χέρια και πιθανόν δε θα έφτανε ποτέ την ηλικία των οχτώ ετών», θυμάται η μητέρα.

Παρόλα αυτά ο μικρός αποδείχτηκε μαχητής. Δεν ήξεραν βέβαια οι γονείς τότε ότι το ασυνήθιστο πάθος του για τη μουσική θα λειτουργούσε σαν βάλσαμο στις στιγμές πόνου που βίωνε κατά καιρούς. Και παρόλο που δεν έχει κάνει ποτέ κανένα σχετικό μάθημα τραγουδά σωστά δείχνοντας ένα έμφυτο ταλέντο.

Φωτό: http://www.teinteresa.es/familia/Adrian-Martin-Vega-imagen-familiar_1_1259285112.html

Ο πατέρας ζητά από τον κόσμο που ακούει τον μικρό Adrian να μην αισθάνεται οίκτο ή θλίψη για το γιο του γιατί ο μικρός «κάθε μέρα με την τέχνη του, τη μουσική του και το χαμόγελό του μας κάνει να ξεχνάμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που πρέπει να περάσει.».

Μπορείτε να γνωρίσετε τον Adrian κάνοντας like στο προφίλ του στο Facebook ΕΔΩ.


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου