Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

6ο επιμορφωτικό σεμινάριο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε.

Το 6ο επιμορφωτικό  σεμινάριο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. με θέμα: «Σκιαγραφώντας το Επαγγελματικό Προφίλ και  τις δεξιότητες–κλειδιά των στελεχών εκπαίδευσης» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 και ώρες 10:00-13:00 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, Εθν. Μακαρίου 1 & Κηφισού, Περιστέρι (κοντά στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ «Άγιος Αντώνιος», https://goo.gl/maps/AFj0i), με εισηγήτρια την κ. Εύη Παπαλόη, Διδάκτωρ στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης και την Κοινωνική Οργανωσιακή Ψυχολογία, Πανεπιστήμιο Toulouse II, μέλος ΣΕΠ στο ΕΑΠ και συνεργάτης ως ερευνήτρια με το Ελληνικό Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντά της κινούνται στο χώρο της Εκπαιδευτικής Ηγεσίας και Διοίκησης, της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, της Οργανωτικής Συμπεριφοράς και Επιρροής.

Φωτό

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη της Ένωσης Διευθυντών που είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και την ημέρα του σεμιναρίου. Επίσης, την ημέρα των Σεμιναρίων θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τα Σεμινάρια.

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική Διεύθυνση:
Περισσότερες πληροφορίες:  www.panenosi.gr, Τηλέμαχος Κουντούρης 6939415171 και Νικόλαος Μακεδών 6972093097.




Ως γνωστόν, η Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των μελών της, οργανώνει κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων στην «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» με εισηγητές καθηγητές ΑΕΙ. Επιστημονική Υπεύθυνη είναι η κ. Χατζηπαναγιώτου Παρασκευή, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Κύριος σκοπός των σεμιναρίων είναι να καταστήσει τους Διευθυντές σχολικών μονάδων που θα τα παρακολουθήσουν, ικανούς να συμβάλουν στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στη διοίκηση του σύγχρονου σχολείου, αναβαθμίζοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του δημόσιου σχολείου.

Τα σεμινάρια προσφέρονται εντελώς δωρεάν, πραγματοποιούνται περίπου κάθε μήνα και θα είναι συνολικά επτά.

Σε όσους παρακολουθούν τα σεμινάρια θα δίνεται  Βεβαίωση Παρακολούθησης. Με την ολοκλήρωση του κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου