Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

«Όπλα, παλάσκες και στη γραμμή»



«Όπλα, παλάσκες και στη γραμμή» τιτλοφορείται η παράσταση που θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα «Σχολείον» στη σκηνή του θεάτρου «Αγορά» στην οδό Καραισκάκη, από τις 23 έως και τις 27 Απριλίου 2015 στις 21.15 μ.μ.

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, «Σχολείον» επέλεξε να ανεβάσει το θεατρικό έργο "Όπλα, παλάσκες και στη γραμμή" της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου και του Σάκη Παπαδημητρίου στο θεατράκι «Αγορά», ζωντανεύοντας την ιστορία ενός Έλληνα στρατιώτη, του Γεώργιου Χαΐρη, που πολέμησε στη Μικρά Ασία από το 1919 έως και το 1922. 





Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η συγγραφέας του πρωτότυπου θεατρικού έργου Μαρία Παναγιωτακοπούλου ενώ τη μουσική υπογράφει ο συνθέτης και συγγραφέας επίσης του έργου Σάκης Παπαδημητρίου.

Τους ρόλους ενσαρκώνουν οι: Κατερίνα Δελή, Τάκης Καραγιάννης, Μαίρη Κωστακοπούλου, Ηλίας Λαμπρόπουλος, Χρήστος Μαράντης, Νόρα Μαυροειδή, Θάνος Μενεγάτος και ο Νώντας Φωκάς. Θα συμμετέχουν επίσης ως μουσικοί επί σκηνής η Άσπα Παπαδημητρίου στο πιάνο και η Έλενα Παπαδημητρίου στο τραγούδι (δισέγγονες του Γεώργιου Χαΐρη), καθώς κι ο ίδιος ο συνθέτης στην κιθάρα και σε παραδοσιακά όργανα.

Την παράσταση ενίσχυσε οικονομικά ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με το βεστιάριό του στα κοστούμια.

Το θεατρικό έργο θα παίζεται από 23-27 Απριλίου στο θέατρο Αγορά (Καραϊσκάκη 149- Πάτρα) στις 21.15 μ.μ .

Η είσοδος είναι 8 Ευρώ. 

Κρατήσεις στο τηλ. 6948480298 και μετά τις 19.30 μ.μ στο 2610223884.

 Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου