Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Τρεις Έλληνες στους πιο επιτυχημένους νέους στον κόσμο

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε την λίστα «30 under 30» για το 2016. Η λίστα έχει 20 κατηγορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν 30 νέους κάτω των 30 ετών οι οποίοι διακρίνονται σε συγκεκριμένο τομέα. Τρεις Έλληνες βρίσκονται μέσα στη λίστα!



Τρεις Έλληνες δίνουν το παρόν σε 3 διαφορετικές κατηγορίες στην κατηγορία Τέχνη-Στυλ, στην κατηγορία Κατασκευαστών και βιομηχανίας και στην κατηγορία Marketing-Διαφήμιση.

Η Αθηνά Παπαδοπούλου είναι στην 23η θέση της λίστας των 30 πιο πετυχημένων νέων στην κατηγορία Art & Style. Η καλλιτέχνις και γλύπτρια έχει ήδη κάνει ατομικές εκθέσεις σε Λονδίνο και Βερολίνο και προετοιμάζει την έκθεση της στη Νέα Υόρκη.

Ο Νίκος Κρομύδας, βρίσκεται στην 6η θέση της λίστας Marketing & Advertising. Ο Νίκος είναι ιδρυτής μιας εταιρείας ψηφιακής καινοτομίας με έδρα το Ιλλινόις.


Τέλος, ο Τζεφ Στεφανής βρίσκεται στην 27η θέση της λίστας Κατασκευαστών και Βιομηχανίας. Είναι συνιδρυτής της εταιρείας Riide παρουσιάζοντας ένα νέο σχέδιο ηλεκτρικού ποδηλάτου, ειδικά σχεδιασμένο για τις μεγαλουπόλεις.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου