Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Εκεί όπου η ελληνική γραφειοκρατία... ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ!!!!

Απίστευτο και όμως πραγματικό! Η ελληνική γραφειοκρατία κατέκτησε το Ντουμπάι... Σφραγίδες και υπογραφές, χαρτιά προς έγκριση, πρωτόκολλο και ξανά έγγραφα από τα οποία πάντα λείπει μία ακόμα σφραγίδα...


Το χαρτοβασίλειο του ελληνικού Δημοσίου κέρδισε το πρώτο βραβείο σε έναν διεθνή θεατρικό διαγωνισμό και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και την κριτική επιτροπή στο μακρινό εμιράτο της αραβικής χερσονήσου.

Μια θεατρική παράσταση την οποία έγραψαν, σκηνοθέτησαν και ερμήνευσαν Ελληνες οι οποίοι μετανάστευσαν στο Ντουμπάι κατέκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές φεστιβάλ μικρών θεατρικών έργων με κεντρικό άξονα τα πάθη των πολιτών από τη γραφειοκρατία.

Από ογδόντα θεατρικά έργα που πήραν μέρος στο Φεστιβάλ Short+Sweet Festival 2016 στον τελικό κατάφεραν να φτάσουν έντεκα και το κοινό επέλεξε ως πρώτη την ελληνική ομάδα Thespis Greek Theatre με το έργο GREEK CIVIL (OUT OF) SERVICE / ΤΜΗΜΑ (ΜΗ) ''ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ'' ΠΟΛΙΤΩΝ.

Οσο για το καστ των «ηθοποιών», σε αυτούς συγκαταλέγονται οικονομολόγοι, ξενοδόχοι, μάνατζερ και ιατροί οι οποίοι στα χρόνια της κρίσης αναζήτησαν την τύχη τους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και παράλληλα με την εργασία τους δημιούργησαν την ελληνική θεατρική ομάδα.


«Το Short+Sweet είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ μικρών θεατρικών έργων στον κόσμο, περιλαμβάνει πάνω από 15 χώρες ενώ όλα τα έργα είναι αυστηρά 10 λεπτών» λέει η κ. Κωνστάντια Κράτσα, μάρκετινγκ μάνατζερ σε μεγάλη εταιρεία αρωμάτων η οποία έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε την παράσταση.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου