Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Πιτσιρικάς άργησε στο σχολείο του και είχε την πιο καλή δικαιολογία

Ένας νεαρός φαν του Bruce Springsteen μπορεί να μην είχε την καλύτερη δικαιολογία που άργησε το πρωί στο σχολείο του (είχε πάει με τον πατέρα του σε μία συναυλία του ειδώλου του το προηγούμενο βράδυ) αλλά σίγουρα η δασκάλα του έχασε κάθε διάθεση να τον κατσαδιάσει όταν διάβασε το πιο... rock 'n' roll σημείωμα που της είχε δώσει ποτέ μαθητής στην πολυετή καριέρα της!



Ο δημοφιλής Αμερικάνος τραγουδιστής βρισκόταν στη σκηνή της μεγάλης συναυλίας του στο Λος Άντζελες, όταν ξαφνικά τράβηξε την προσοχή τους στο κοινό το πόστερ που κρατούσε ο εννιάχρονος, ο οποίος είχε πάει να τον δει μαζί με τον πατέρα του. «Bruce, θα αργήσω στο σχολείο αύριο. Υπόγραψε σε παρακαλώ το σημείωμα στη δασκάλα μου», έγραφε η αφίσα. Πάντα φιλικός με τους φαν του, ο διάσημος ρόκερ έσπευσε μετά το τέλος της συναυλίας να κάνει ακριβώς αυτό που του ζήτησε ο μικρός.

«Αγαπητή κα Jackson, ο Xabi έμεινε χτες μέχρι αργά στη συναυλία μου ροκάροντας. Σας παρακαλώ συγχωρήστε τον αν αργήσει», έγραψε ο Springsteen σε ένα κομμάτι χαρτί, δίνοντάς τον στον μικρό θαυμαστή, που σίγουρα θα θυμάται αυτή τη βραδιά μέχρι τα... βαθιά του γεράματα.


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου