Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Η Playmobil πρόσφερε 80.000 ευρώ στο «Όραμα Ελπίδας»

Η PLAYMOBIL, μια από τις αγαπημένες μάρκες παιδικών παιχνιδιών, στο πλαίσιο του Κοινωνικού Προγράμματος της εταιρείας, PLAYMOBIL play & give, προσέφερε στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις των συλλεκτικών φιγούρων, από το 2012 έως και το 2015.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαρτίου, στο αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ», ο Γενικός Διευθυντής της PLAYMOBIL Hellas, Γιώργος Παγώνης, παρέδωσε στην Πρέσβη Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, επιταγή των 80.000 ευρώ, για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, Όραμα Ελπίδας.


Ο κύριος Γιώργος Παγώνης, Γενικός Διευθυντής της PLAYMOBIL Hellas δήλωσε σχετικά: «Το 2012, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για την ελληνική κοινωνία που με πολύ αγάπη όλα αυτά τα χρόνια μας έχει στηρίξει. Κάτι το διαφορετικό. Για να γίνει μοναδικό όμως, έπρεπε να βρούμε και έναν μοναδικό φορέα. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Βαρδινογιάννη, για όλα όσα έχει προσφέρει. Περπατήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Δημιουργήσαμε οκτώ διαφορετικές φιγούρες και κάθε χρόνο προσθέταμε και κάτι το διαφορετικό. Η προσπάθεια μας, βασική κατεύθυνση είχε το να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε και το παραμύθι PLAYMOBIL play & give, το οποίο μοιράστηκε και στα σχολεία. Ο στόχος του ήταν να καταλάβουν τα παιδιά, πως το καλό και το άσχημο είναι πολύ κοντά. Ο τρόπος για να το διαχειριστείς, είναι να προσφέρεις».

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου