Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Στηρίζουμε ΣΚΥΡΟ!

Η Ελληνική Εταιρεία, ο Δήμος Σκύρου και η  Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία προκρίθηκαν σε σημαντικό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό  για τα βραβεία NATURA 2000 του 2016! Υποψήφιοι όμως είναι επίσης και οι ίδιοι οι κάτοικοι του νησιού που συμμετείχαν μαζικά στην προσπάθεια αυτή και διεκδικούν το βραβείο κοινού (EU Citizens Award)! Και όταν η συμμετοχή είναι τόσο μαζική και το ενδιαφέρον από όλους είναι πολύ σημαντικό και ενθαρρυντικό. Γι' αυτό ψηφίστε για τους κατοίκους της Σκύρου στον παρακάτω σύνδεσμο: 



 Πιο συγκεκριμένα το Πρόγραμμα LIFE στην περιοχή του Κόχυλα Σκύρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ βρίσκεται πλέον μεταξύ των 24 σε όλη την Ευρώπη που είναι υποψήφια για τα βραβεία NATURA 2000 του 2016. Είναι επίσης υποψήφιο εις αναγνώριση και της μαζικής συμμετοχής των κατοίκων του νησιού για το βραβείο κοινού (EU Citizens Award) που θα κριθεί μέχρι τις 8 Μαΐου 2016 με διαδικτυακή ψηφοφορία.

Υποστηρίξτε λοιπόν την υποψηφιότητα αυτή και διαδώστε τη! 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν ψηφίσετε θα σας έρθει ένα email (στα εισερχόμενα ή στον junk/spam φάκελο) όπου θα πρέπει να επιβεβαιώστε την ψήφο σας σε ένα σύνδεσμο/link για να έχει ισχύ.


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου