Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

7η Ποδηλατική Βόλτα Πανεπιστημίου Πατρών


Για άλλη μια ακαδημαϊκή χρονιά, το Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα η Επιτροπή Αθλητισμού και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, οργανώνουν και θα πραγματοποιήσουν την 7η Ποδηλατική Βόλτα με τίτλο: «Πάμε με Ποδήλατο».
Σκοπός της ποδηλατικής δράσης είναι να ενταχθεί το ποδήλατο στον τρόπο ζωής και στην καθημερινότητα των μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας, της πόλης των Πατρών και της ευρύτερης περιοχής.

Η ποδηλατική βόλτα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, ώρα 12:00 το μεσημέρι και η εκκίνηση θα γίνει εμπρός από το κτίριο της Πρυτανείας. 

Η διαδρομή θα είναι: Πανεπιστήμιο Πατρών (κτίριο Πρυτανείας) – πλατεία Γεωργίου και οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν από 10:30 πμ. – 12:00 πμ (κτίριο Πρυτανείας). Μπορούν να συμμετέχουν ενήλικες και παιδιά που συνοδεύονται. 

Θα συμμετέχουν διάφορες ποδηλατικές ομάδες της πόλης των Πατρών. Η ποδηλατική βόλτα υποστηρίζεται από το Δήμο Πάτρας, τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών, την Εθελοντική ομάδα «Ε», τον Ερυθρό Σταυρό, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου.

Πάρτε μαζί το καπελάκι σας, ελαφρύ ρουχισμό και διάθεση για ποδηλατάδα! (Νερά θα προσφέρονται).

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου